Langkawi….fullbokat!

Först en skön halvdag på stranden på Lipe, en sista lunch på vårt favoritställe på Pattaya beach, sedan immigration och vänta på den ”High speedway boat” som skulle ta oss till Langkawi. Lite guppig båtresa men vi kom fram 19.30 lokal tid i Malaysia, de ligger en timme före Thailand. Taxi till ny immigration för att få stämpel i passen, vi delade taxi med en annan svensk familj som hade bokat boende. Vi hade inte bokat hotell och chansade på att följa med för att se om det fanns plats . Det var fullbokat där och på alla andra hotel i närheten av de två beacher som ville bo vid….till slut testade vi även ett lite lyxigare hotell, men även där så var det fullt. De hjälpte oss att ringa runt till lite olika hotell i närheten, till slut fick de napp på ett hotell inne i staden, Bayview Hotel. Vi tog en taxi och kom fram till ett ganska lyxigt hotell….det känns ganska skönt faktiskt!
Kolla på den här länken några bilder från hotellet

Bay view hotel

13 reaktion på “Langkawi….fullbokat!

 1. Elegant måste man säga… vi önskar er ett gott slut på detta året och Ett Gott Nytt År 2013!

  Fam Nyströms

  ps …här bakas nyårstårta för deltagande i den årliga nyårsjörnstårttävlingen

 2. Hoppas Ni njuter i fulla drag av det fina hotellet.
  Så får vi önska er en trevlig nyårsafton och
  Ett Gott Nytt år!
  Karin o Ulf

 3. Önskar Er alla en trevlig nyårs afton, Gott Nytt År! <3
  Vi ses! 2013 🙂
  Kram familjen Carlen

 4. Hey there. I found your site by means of Google while looking for a comparable matter, your website came up. It seems to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then. Olivie Fritz Nole

 5. Hi there. I found your site by means of Google while searching for a comparable matter, your site got here up. It seems to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then. Lucienne Ives Gavrila

 6. Hey there. I found your site by way of Google at the same time as searching for a comparable subject, your site got here up. It seems great. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then. Corny Waverly Cardie

 7. Fantastic site. Plenty of useful information here. I am sending it to a few pals ans additionally sharing in delicious. And obviously, thanks on your effort! Melody Mozes Griffy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *